Menu

Nyhedsbrev 2020/1

image
26. februar 2020 kl. 15:09

Kære forældre og spillere i Tommerup Boldklub.
Et nyt tiltag fra bestyrelsen er at udsende nyhedsbreve, når der er nyt fra klubben om begivenheder, nye tiltag, spændende historier fra hverdagen mm. Det her er det første nyhedsbrev i rækken. 
God fornøjelse med læsningen. 


DBU FODBOLDSKOLE
Hidtil har Tommerup Boldklub og Brylle Boldklub på skift afholdt DBU Fodboldskole. Det kræver et stort stykke arbejde, at arrangere og ikke mindst at man som ledere vil bruge en uges ferie på at afholde fodboldskolen. Det var Brylle’s tur i 2020, men de havde desværre ikke mulighed for at finde resurser til dette. Tommerup har desværre ikke mulighed for at overtage opgaven i år, men vi forventer at tilbyde fodboldskole næste år. Vi håber at vores unge spillere i årgang 2005-2013 vil finde en fodboldskole i en nærliggende klub. 


SALG AF KLUBTØJ
Igen i år vil klubben, med forældreforening som arrangør, sælge det populære klubtøj. Der er mulighed for at bestille en træningsdragt og et sæt med shorts og t-shirts samt strømper. Bestilling og betaling af tøj foregår i klubhuset den tirsdag den 25/2 og onsdag den 26/2, begge dage kl 16.30-19. Husk betaling kun med mobilpay. 


FODBOLDSTØVLE-BANKEN
Inden længe skal mange af jer forældre ud og bruge mange penge på nye fodboldstøvler. Det kan du spare i år!!
Tag dit barns brugbare brugte støvler med ned i klubben (fx når dit barn skal ned og prøve klubtøj) og byt dem til et par nye pæne brugte i fodboldstøvle-banken, som står i underetagen. 


GENERALFORSAMLING 
Onsdag den 18. marts kl 19.30 holder Tommerup Boldklub generalforsamling. I år har vi brug for 2 nye medlemmer, som vil være med i bestyrelsen i en 2årig periode. 


NYT OM FRIVILLIGHED
I bestyrelsen søger vi hele tiden inspiration  til, hvad andre foreninger gør for at samle de nødvendige antal frivillige for at klubben kan fungere. Vi har de seneste år haft god succes med at rekruttere på nogle årgange, mens det på andre hold går lidt mere trægt. 
Derfor har vi fra 2020 besluttet at hvert hold fra U6 til og med U16 SKAL stille med minimum 4 frivillige forældre/bedsteforældre, som melder sig for et år. I det kalenderår forventes det at man hjælper til på forskellige tilbudte opgaver i minimum 2 x 3 timer. Når året er gået, kan man
vælge, at fortsætte hvis man synes at opgaven var sjov og overkommelig eller også skifter man nye forældre fra holdet ind til året efter. Frivillige forældre fra ældre årgange er selvfølgelig stadig MEGET velkomne til at hjælpe. 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Tommerup Boldklub

Luk