Menu

Opdateret situation vedrørende Coronavirus

image
24. marts 2020 kl. 10:32

*Opdateret den 18.04.2020

Alt aktivitet i klubben lukket til og med d. 10 maj.

Tommerup Boldklub følger rådene fra regeringen og DBU, hvilket vil sige at al træning, kamp og aktivitet i klubben er lukket ned frem til og med søndag den 10. maj. 

Det betyder ligeså at årets generalforsamling udskydes, til en endnu ikke kendt dato. Så snart der kommer nyt, vil vi opdatere jer her på hjemmesiden. 

Appel fra DBU: Hold jer fra fodboldbanerne
Mange danske fodboldklubber oplever for tiden, at folk samles for at spille fodbold på klubbernes baner. Men det skal de helst lade være med, lyder en opfrodring fra Dansk Boldspil-Union på dens hjemmeside.
- Under normale omstændigheder ville vi være de første til at bifalde, at danskerne spiller så meget fodbold sammen som overhovedet muligt, men i denne situation er det helt anderledes, siger formand for DBU Bredde Lars Albæk i appellen.
- På baggrund af statsministerens seneste påbud og opfordringer på pressemødet tirsdag aften, vil vi på det kraftigste opfordre alle til at blive væk fra fodboldbanerne i denne tid og også, at forældre tager ansvar for, at deres børn gør det samme, fortsætter han.
Tommerup Boldklub vil istedet opfordre alle vores medlemmer til at spille fodbold i egen have med søskende og forældre. Hvis man vil holde løbeformen ved lige, så løb alene og undgå tæt kontakt med andre på turen.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

Luk